Profesionální podlahy
Zavolejte nám!

korek_01Do našich bytu se stále více vracejí přírodní materiály přispívající k vytváření zdravého prostředí, v němž trávíme nejvíce času. A protože pricházejí v nové moderní době a proti minulosti s nesrovnatelně dokonalou kvalitou a praktickou povrchovou úpravou jsou i estetickým obohacením našeho domova. Korkové podlahy se v poslední době opět začínají prosazovat mezi ostatními podlahovými krytinami, a to díky svým nenapodobitelným vlastnostem.
Je to především jejich přírodní charakter a užitné vlastnosti jako je pružnost, odolnost a především výjimečný tepelný a kročejový komfort .
Korková podlaha "hýčká naše klouby" při chůzi a navozuje velice příjemný pocit pohody v interiérech. Je ideální podlahou do ložnic, dětských a obývacích pokojů, kuchyní, šaten, domácích pracoven telocvičen a odpočinkových prostor.

Naše firma dodává korkové podlahy od firem Wicanders a Meister.

Korkové lepené podlahy

Pokládka korkové lepené  podlahyCharakteristika

Korkové podlahy určené k celoplošnému lepení se vyznačují příjemným a nehlučným nášlapem. Vlastním Přilepením získávají vysokou kompaktnost a zvyšují kročejový komfort chůze. Jejich výhodou oproti plovoucím systémům je možnost přesného zařezávání napr. kolem dverních rámu, trubek od topení, nábytku a možnost lepení ve velkých plochách bez dodržování dilatačních spár. Jsou vhodné pro lepení na suché, rovné a pevné podklady zejména jako je beton, dřevovláknité a dřevotřískové desky a anhydrytové potěry. Vyrábějí se převážně v tloušťkách 3,2 až 6 mm

Korkové lepená podlahaPovrchová úprava

Korkové lepené podlahy se dodávají v několika povrchových úpravách

  • Bez povrchové úpravy
  • S povrchovou úpravou lak Xtreme WRT
  • S povrchovou úpravou HPS (vinylová fólie)
  • S povrchovou úpravou olej

 

Korkové plovoucí podlahy

Pokládka korkové plovoucí podlahy Charakteristika

Korkové plovoucí podlahy se zámkovým spojem spojují přednosti korkových podlah s jednoduchou a rychlou pokládkou. Jsou vhodné pro instalaci na suché, rovné a pevné podklady zejména jako je beton, dřevovláknité a dřevotřískové desky a anhydrytové potery. Vyrábějí se převážně v tlouštkách 10 až 12 mm, ve dvou provedeních zámkového spoje (nasouvací a narážecí) a v různých variantách povrchových úprav. Od povrchové úpravy se odvíjí vlastnosti vybrané podlahy.

 

Korková podlaha Harmony - žluté tulipány

Povrchová úprava

Korkové plovoucí podlahy se dodávají v několika povrchových úpravách

  • Bez povrchové úpravy
  • S povrchovou úpravou lak Xtreme WRT
  • S povrchovou úpravou HPS (vinylová fólie)
  • S povrchovou úpravou olej
Swiss krono
Swiss krono
Haro
Tarkett
Pallmann
Floor Vinyl
UZIN
Egger
Kahrs
Boen
Edel Carpets
Gerlflor
Image

Podlaha je základ každého domova.

Přijďte, rádi Vás přesvědčíme o našich kvalitách!

Naše služby
Navigace
Kontaktní informace
Zavolejte nám!
Napište nám e-mail
Koněvova 2441/127, Praha 3 130 00